SKITAM – PIŠEM – SLIKAM vol. 3

Objavio mc | tra. 15, 2013 | vijesti |

skitam-pissem-slikamRovinj, 18.04. u 19:00h – velika dvorana Doma kulture
Pazin, 19.04. u 18:00h – Gradska knjižnica Pazin

Hrvatski klub putnika, Gradska knjižnica Pazin, Pučko otvoreno učilište u Rovinju i Maistra pozivaju vas na još jednu putopisnu tribinu iz ciklusa “Skitam – pišem – slikam”. Vođeni već isprobanim, dobrim, starim receptom za večer punu avantura iz dalekih zemalja, u goste smo pozvali putnike i putopisce s popriličnim brojem milja u čizmama.

Ovoga puta u goste nam dolaze Kristijan Grubišić, Alen Vuković, Nikola Baraka i Majda Praiz, a možda i još koji putopisac uspije li se vratiti iz skitnje.

Vidimo se 18. i 19. travnja u Rovinju i Pazinu.

Dobro došli!!!

 

***************************

U sklopu tribine SKITAM – PIŠEM – SLIKAM vol. 3 održat će se humanitarno-izložbeni projekt ”Involve me and I’ll understand” preko kojeg putnici izlažu i prodaju svoje fotografije, a prikupljeni iznos doniraju u humanitarne svrhe. Sredstva prikupljena u Rovinju i Pazinu donirat ćemo udruzi Kolajna ljubavi za potrebe sirotišta Sv. Antuna u Songea, Tanzanija.

Humanitarci 

Iako je Hrvatski klub putnika osnovan prije dvije godine, iza njega je već nekoliko uspješnih humanitarnih projekata (koncert “Šibenik za Afriku” na kojem je prikupljeno 17000 kuna, 15 tisuća donirano je sirotištu u Tanzaniji, šibenskoj Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom 2000 kuna).

Pokrenuli su humanitarno-izložbeni projekt ”Involve me and I’ll understand”, preko kojeg putnici izlažu svoje fotografije koje se prodaju po prigodnim cijenama, a cjelokupni prihod uvijek doniraju potrebitima.

piši

©Gradska knjižnica Pazin

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.