#nisnasnefrma

Objavio mc | ruj. 9, 2021 | vijesti |

Projekt #nisnasnefrma namijenjen je populaciji koja živi izvan Pazina te joj knjižnica i njene službe i usluge nisu dostupne ili su pak dostupne u manjoj mjeri. Program se provodi u Pazinu i općinama Pazinštine: Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi, Tinjan. Osim općina Pazinštine, partner na projektu nam je Udruga umirovljenika Pazinštine zajedno sa svojim podružnicama.

Osim u općinama, Kućice za knjige bit će postavljene u mjesnim odborima: Stari Pazin, Trviž i Lindar, a u budućnosti i u svim mjesnim odborima. Paralelno s postavljanjem i javnim predstavljanjem bit će održane informativne radionice o uslugama i građi dostupnoj u knjižnici.

Projekt se provodi u Godini čitanja uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Programima knjižnice želimo (pro)buditi Pazinštinu, čitanje, a knjigu učiniti dostupnom svima te osvijestiti korisnike, aktivne i potencijalne, o dobrobiti čitanja, stvoriti novu i proširiti postojeću čitateljsku publiku. U duhu naziva projekta nisnasnefrma / ništa nas neće zaustaviti želimo ponuditi nove sadržaje, povećati vidljivost knjige i istaknuti važnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Zato zastanite, uzmite knjigu u ruke i čitajte.

#godinacitanja
#gkpgodinacitanja

Pridružite nam se na otvaranju Malih slobodnih knjižnica

10.9. Stari Pazin u 9:30 sati

10.9. Lindar 10:30 sati

14.9. Gračišće u 9:30 sati

16.9. Sveti Petar u Šumi 9:30 sati

16.9. Tinjan 10:30 sati

20.9. Lupoglav 9:30 sati

20.9. Cerovlje 10:30 sati

21.9. Karojba 9:30 sati

21.9. Motovun 10:30 sati

22.9. Trviž 9:30 sati

©Gradska knjižnica Pazin

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.