Česta pitanja

 

Kolika je cijena članarine?

Cijena članarine za stanovnike Pazina te općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Tinjan i Sveti Petar u Šumi je 50,00 kuna, a predškolci i umirovljenici imaju besplatnu članarinu. Cijena članarine za stanovnike iz ostalih mjesta je 100,00 kuna, a za predškolce i umirovljenike 50,00 kuna.

 

Postoji li mogućnost dnevnog i mjesečnog članstva?

Da. Cijena dnevnog članstva iznosi 10,00 kuna, a mjesečnog 20,00 kuna.

 

Koliko knjiga mogu posuditi?

Najviše se može posuditi 5 jedinica knjižnične građe. Napominjemo da se po članskoj iskaznici može posuditi 1 jedinica neknjižne građe (DVD) uz obaveznu posudbu knjižne građe.

 

Koliki je rok posudbe?

Neknjižna građa (DVD-i) se posuđuje na 7 dana, a knjižna na 30 dana.

 

Koliko se puta smije produžiti rok posudbe?

Neknjižna građa, lektirni naslovi i naslovi koji su na rezervacijama ne mogu se produžiti. Sva ostala građa može se produžiti najviše 2 puta.

 

Kolika je zakasnina?

Zakasnina se naplaćuje 10,00 kuna po danu za neknjižnu građu (DVD) i 0,50 kuna po danu za knjižnu građu za svaki pojedini primjerak.

 

Koje sve usluge knjižnica nudi?

Knjižnica nudi uslugu međuknjižnične posudbe te dodatne usluge poput  kopiranja, ispisa, skeniranja, pristupa internetu.

 

Gdje mogu pronaći cjenik knjižnice, knjižnična pravila i slično?

Sve relevantne dokumente vezane uz poslovanje Gradske knjižnice Pazin možete pronaći na našoj mrežnoj stranici www.gk-pazin.hr u rubrici Dokumenti.

©Gradska knjižnica Pazin

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.